Vrijeme je za ažuriranje metoda online plaćanja

Mnogi hoteli još uvijek primaju plaćanja na licu mjesta ili jednostavno traže informacije o kreditnoj kartici svojih gostiju prilikom rezervacije kako bi ručno izvršili transakciju na kraju boravka. Osim što je ovaj pristup vremenski zahtjevan za obje strane, hotelijerima ne pruža nikakvo jamstvo za plaćanje.

Nedavno uvedena europska regulativa PSD2 zahtijeva dvostruku autentifikaciju korisnika kako bi se odobrilo online plaćanja, stoga sami podaci o kreditnoj kartici nisu dovoljni za potvrdu online rezervacija. Dodavanje opcija za online plaćanje u proces rezervacije putem pružatelja platnih usluga (PSP) predstavlja savršeno rješenje.

Koristite Cubilis Booking Engine u kombinaciji s PSPom za najbolje iskustvo

Zaštitite se od nedolazaka gostiju, kasnih otkazivanja, odbijanja plaćanja i spornih povrata novca povezivanjem vašeg Cubilis Booking Enginea s PSP-ovima. Ovo omogućuje vašim klijentima da tijekom procesa rezervacije sve plate unaprijed ili barem jamče plaćanje na siguran način koji je usklađen s PSD2 standardima. Potrebni iznos blokira se na računu gostiju i transakcija se izvršava ili oslobađa pri odjavi.

Cubilis Booking Engine je online modul za rezervacije koji je jednostavan za korištenje i prilagođen upotrebi na mobitelima, a isto tako se savršeno uklapa u vašu web stranicu. Zahvaljujući dostupnim integracijama s pružateljima platnih usluga (PSP), cijeli proces rezervacije postaje potpuno besprijekoran. Za razliku od drugih tvrtki, mi ne naplaćujemo dodatne troškove ili provizije po transakciji za online plaćanja putem našeg Booking Enginea.

PSP-ovi nude vašim gostima više opcija plaćanja, tako da imaju izbora za odabrati njima najprikladniju. Bilo kakve promjene ili dodatci rezervaciji lako se mogu naplatiti jednim klikom, bez potrebe za ponovnim prolaskom kroz cijeli proces plaćanja. Podaci o plaćanju gosta trenutačno se provjeravaju i sigurno pohranjuju kod PSP-a.

Online payment options

Povećajte zadovoljstvo svojih gostiju i prihode

Sprečavanje poteškoća tijekom procesa rezervacije i plaćanja ključno je za pozitivno iskustvo gostiju. Bilo kakve poteškoće mogu rezultirati gubicima u konverzijama i prihodu od dodatnih usluga. Gosti hotela danas očekuju da proces bude siguran, brz i bez napora te ne žele gubiti vrijeme s kreditnim karticama posljednjeg dana svojeg putovanja. Pružanje glatkog procesa rezervacije s online opcijama plaćanja putem PSP-ova pomaže vam udovoljiti tim rastućim očekivanjima.

Davanjem mogućnosti za više opcija plaćanja dokazano rezultira većom stopom konverzije. Osim toga, potrošači su skloni trošiti više novca kada plaćaju putem mobilnih uređaja jer je to brzo i jednostavno, čineći transakciju manje opipljivom. Zaključak: ulaganje u bolje rješenje za plaćanje se itekako isplati!

Kontaktirajte nas za više informacija

Jeste li zainteresirani za korištenje Booking Enginea u kombinaciji s PSP-ovima ili želite više informacija? Javite nam se putem kontakt obrasca u nastavku. Pomoći ćemo vam sa zadovoljstvom!