Zašto vam treba Google Free Booking link

Kao vlasnik ili menadžer smještajnog objekta, vjerojatno ste već čuli za Google Hotel Search. To je metapretraživačka platforma koja uspoređuje web stranice za rezervacije kako bi pomogla korisnicima da pronađu odgovarajući smještaj za svoje sljedeće putovanje.

Ova široko korištena pretraživačka platforma pruža putnicima jasan pregled svih smještajnih objekata relevantnih za njihovu pretragu, tako da mogu lako navigirati i usporediti dostupne opcije. Osim plaćenih oglasa (označenih riječju "Oglas" ili "Ad"), mogu vidjeti i besplatne opcije koji se nalaze niže.

Biti prisutan na ovoj platformi je jedno, ali ako zaista želite povećati rezervacije bez provizije, morate korisnike usmjeriti prema vlastitom sustavu rezervacija. Pružanjem izravne poveznice za rezervacije unutar pretraživačkog alata, vaša stopa izravnih rezervacija - koja obično nudi najbolju cijenu - će se istaknuti i kao rezultat toga ćete primiti više izravnih rezervacija.

Prednosti besplatne izravne poveznice za rezervacije u Google Hotel Searchu su jasne:

  • Poboljšajte svoju online vidljivost
  • Privucite više posjetitelja na web stranicu
  • Povećajte svoje izravne rezervacije
  • Plaćajte manje provizije

Google Hotel Search

Kako dodati besplatnu izravnu poveznicu za rezervacije

Da biste se prikazali u rezultatima pretrage, sve što vam treba je Google poslovni profil za vaš hotel. Vaš smještaj će se prikazivati na popisu kada odgovara upitu pretrage. Osim općih informacija o tvrtki i vaših fotografija, možete prikazati stvarne cijene i dostupnost u stvarnom vremenu na različitim platformama za rezervacije. Još nemate Google poslovni profil? Možete jednostavno otvoriti račun bez ikakvih troškova!

Želite li generirati više izravnih rezervacija tako da uključite svoju izravnu cijenu s poveznicom na vlastitu web stranicu? Zato će vam trebati modul za rezervacije na vašoj web stranici koji je prepoznat od strane Googlea.

Integrirajte se s ovlaštenim Google partnerom

Dodavanje besplatne izravne poveznice za rezervacije moguće je samo kada surađujete s ovlaštenim Google integracijskim partnerom. Dobra vijest: Cubilis ispunjava taj kriterij! Kao službeni partner, možemo uspostaviti vašu izravnu poveznicu za rezervacije u Google Hotel Search alatu putem našeg rješenja Booking Engine.

Kada je vaš Google Hotel unos aktivan, naš Booking Engine automatski će prenijeti podatke o vašem hotelu, a vaša izravna poveznica za rezervacije pojavit će se na vašem Google poslovnom profilu. Zahvaljujući našem Channel Manageru, sve vaše cijene i dostupnosti automatski se šalju Googleu.

Službeni Google integracijski partner

Oglasite se za maksimalnu vidljivost

Spremni ste za ići korak dalje? Ako želite da se vaš hotel i/ili izravna poveznica za rezervacije pojave na vrhu popisa, uvijek možete odabrati sponzoriranu značajku putem Google Hotel oglasa.

Google vam omogućuje odabir između različitih cijenovnih faktora:

  • Cijena po kliku  (Cost per click – CPC)
    Platit ćete naknadu za svaki put kad korisnik klikne na vaš oglas, bez obzira rezervira li ili ne boravak.
  • Cijena po stjecanju (Cost Per Acquisition- CPA)
    Naknada se naplaćuje svaki put kada korisnik napravi rezervaciju putem oglasa (čak i ako je kasnije otkazana).
  • Cijena po boravku (Cost Per Stay- CPS)
    Naknada se naplaćuje samo ako je putnik zaista boravio u vašem hotelu i nije otkazao rezervaciju.

Želite saznati više?

Zainteresirani ste za postavljanje Google Hotel Searcha za svoj hotel u kombinaciji s Cubilis Booking Engineom? Molimo ispunite donji kontakt obrazac. Rado ćemo vam pomoći!

Već ste klijent Cubilisa i znatiželjni ste kako možete povezati Google Hotel Search s Cubilisom? Pročitajte uputstva u našem Helpcentru!