Ratebox: generirajte više direktnih rezervacija

Da biste optimizirali strategiju distribucije, važno je pronaći ravnotežu između rezervacija putem neizravnih kanala (OTA, GDS...) i izravnih kanala (webstranica/sustav za rezervaciju...). Kako biste generirali više izravnih rezervacija, važno je da vaša izravna cijena bude najpovoljnija. Također možete ponuditi dodatne pogodnosti poput besplatnog doručka ili boce šampanjca kako biste privukli goste da rezerviraju direktno kod vas. 

Najvažnije je naglasiti prednosti vaših izravnih rezervacija. Zahvaljujući Rateboxu, posjetitelji odmah primijete da je vaša cijena povoljnija u usporedbi s cijenama na drugim kanalima. To ih potiče da rezerviraju izravno kod vas, što je dobitna situacija za sve jer ne morate plaćati proviziju na izravne rezervacije.

Naš Ratebox

Koje značajke su uključene u Ratebox?

  • Usporedba s drugim kanalima
    Ratebox uspoređuje cijenu vaše vlastite web stranice s cijenama na drugim kanalima (OTA). Možete ga prilagoditi odabirom kanala s kojima želite uspoređivati svoj Booking Engine. Kada je vaša izravna cijena vidljivo najpovoljnija, posjetitelji web stranice skloniji su izvršiti izravnu rezervaciju.


    Jeste li znatiželjni kako postaviti napredno upravljanje cijenama za različite kanale? Isprobajte naš Channel Manager!
  • Odaberite vrste soba i tarifne planove
    Osim prilagođavanja Rateboxa odabirom kanala, možete također prilagoditi vrste soba i tarifne planove. Važno je da vaše vrste soba i tarifni planovi budu dostupni na svim kanalima s kojima želite uspoređivati. To vam pruža mogućnost da podignete svoju strategiju izravne rezervacije na višu razinu.
  • Popusti i dodatne prednosti
    Također je moguće dodati dodatni popust na svoj Ratebox kako biste potaknuli izravne rezervacije. Ratebox vam omogućuje dodavanje 3 dodatne prednosti. Na primjer, možete ponuditi besplatan doručak pri rezervaciji od 3 noći. Prikazivanje ove posebne promocije povećava šanse za dobivanje izravnih rezervacija.
  • Integracija moguća sa svakom web stranicom
    Možete jednostavno dodati Ratebox na svoju web stranicu dodavanjem odgovarajućeg koda. Imamo jednostavno uputstvo koje možete poslati svojem web majstoru kako biste ga postavili.
    Dodatna prednost Rateboxa je mogućnost prilagodbe izgleda i osjećaja Rateboxa kako bi se uskladio s dizajnom vaše web stranice. Možete promijeniti boje i tekstove prema svojim željama.
  • Responzivnost
    Važno je da vaša web stranica bude prilagođena različitim uređajima, a Ratebox se također dobro prikazuje na svim vrstama uređaja - računalu, tabletu i pametnom telefonu.
"50% pretraga smještaja i rezervacija se obavlja putem mobilnih uređaja"
(Izvor: Travelport Digital, Booking.com)
  • Povezivanje s Google Analyticsom
    Želite pratiti promet na Rateboxu? Možete povezati Ratebox s Google Analyticsom kako biste mogli mjeriti klikove i konverzije. Na taj način možete dobiti vrijedne informacije o tome kako se korisnici ponašaju i donose odluke prilikom korištenja Rateboxa.

Isprobajte besplatno!

Ratebox je besplatan za sve korisnike našeg Cubilis Booking Enginea. Želite li isprobati ovaj alat za usporedbu cijena besplatno ili imate pitanja o postavljanju Rateboxa? Ispunite obrazac u nastavku!