Zašto je integracija PSP-a bitna za vaše poslovanje

S rastom online kupovina i plaćanja proteklih godina, porasli su i zahtjevi potrošača u vezi s procesom plaćanja. Oni očekuju da cijeli proces bude brz i jednostavan. Nedavno je uvedena PSD-2 direktiva kako bi se poboljšala sigurnost online plaćanja. Ovaj novi zakon zahtijeva da korisnici ispune dodatni kriterij identifikacije, smanjujući rizik od zloupotrebe kreditnih kartica.

Kod svakog poslovanja ali posebice u hotelijerstvu, ključno je da se prate najnoviji trendovi i regulative. Povezivanjem Cubilisa s PSP-om možete jednostavno implementirati postupak plaćanja koji je usklađen s PSD2 standardima. To ne samo da povećava vaš prihod i smanjuje administrativni teret, već također imate jamstvo plaćanja u slučaju nedolaska gostiju i kasnih otkazivanja. Stoga je opravdano reći da se mala naknada po transakciji, zaista brzo vraća.

Povežite Cubilis s jednim od naših partnera za plaćanje

Besprijekorna integracija s nekim od naših renomiranih pružatelja platnih usluga (PSP-a) osigurava siguran i gladak postupak s obje strane transakcije. Plaćanje se može obraditi u bilo kojem trenutku tijekom putovanja gostiju, prema njihovim željama: tijekom procesa rezervacije, prilikom prijave, nakon boravka...

Neki od naših najčešće korištenih PSP-ova su Ingenico, SIX Payment Services, Mollie i Stripe. Ingenico i SIX su dio Worldlinea, jednog od najvećih pružatelja platnih usluga na svjetskoj razini. Mollie je brzorastući europski brand, dok Stripe djeluje globalno. Svaki od ovih PSP-ova podržava više načina plaćanja unutar Cubilis Booking Enginea, uključujući kreditne kartice, Bancontact, Paypal, iDEAL, Sofort...

Pružatelji usluga plaćanja

Želite li koristiti Cubilis u kombinaciji s PSP-om?

Obratite nam se putem kontakt obrasca u nastavku. S radošću ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i postaviti vašu PSP vezu!