#1 Optimizirajte svoju strategiju cijena sa sezonskim tarifnim planovima

Prilagođavanje cijena sezonskim tarifama znači da prilagođavate svoje cijene promjenama potražnje tijekom godine. Sezonske tarife mogu se odnositi na sezone ili mjesece, ali i na određene dane ili vikende. Jesu li predstojeći neki događaji ili produljeni vikendi? Ako da, ne zaboravite prilagoditi minimalni boravak prema potrebi. U Cubilisu možete definirati visoku sezonu, srednju sezonu i nisku sezonu prema vlastitim željama. S obzirom da mnogi putnici trenutno traže smještaj u zadnji trenutak, dobra je ideja pregledati cijene za nadolazeće mjesece. Obratite pažnju da te postavke dovršite i za nadolazeću godinu kako biste bili dostupni za rezervaciju dovoljno vremena unaprijed.

Pored sezonskih tarifa, Cubilis vam omogućuje postavljanje mnogih drugih tarifa s određenim ograničenjima. Na primjer, možete kreirati tarifni plan za rezervacije u zadnji trenutak (Last Minute) koji se može rezervirati samo određeni broj dana prije dolaska. Pomoću poslovnog modula, vrlo jednostavno možete kreirati poseban tarifni plan (s kodom za prijavu) samo za tvrtke. Izuzetno korisna značajka Cubilisa je da potpuno slobodno možete odabrati koje tarifne planove ćete staviti na raspolaganje na kojim OTA-ima i na vlastitom sustavu za rezervacije.

Cubilis rate plans

#2 Sastavite originalne pakete

Ispunite potrebe putnika za udobnošću i doživljajem, tako što ćete ponuditi originalne pakete. Proširite obično noćenje s, primjerice, pakiranim ručkom TO GO, najamom bicikla, vožnjom brodom ili posjetom restoranu. To je sjajan način za povećanje RevPAR-a. Preporučujemo da sastavite svoje pakete u obliku tarifnih planova u Cubilisu kako biste imali najviše mogućnosti za upravljanje i punu fleksibilnost. Istaknite pakete na svojoj web stranici i učinite ih još privlačnijima dodavanjem atraktivnih fotografija, primamljivih opisa i gumba "rezerviraj sada".

#3 Ponudite uzbudljive dodatke i promotivne akcije

Želite prodati još i one posljednje raspoložive sobe ovog ljeta? Uvjerite putnike koji rezerviraju u zadnji trenutak tako da uvedete privremenu ljetnu ponudu. Ako koristite Cubilis Booking Engine, možete stvoriti i promovirati kod za popust koji se primjenjuje na odabrane tarifne planove. Čak je moguće stvoriti i poseban tarifni plan, koji postaje vidljiv tek kada posjetitelj web stranice unese kôd za popust. Ako je potrebno, možete i ograničiti broj prodaje tarifnih planova s popustom.

Dodavanje zanimljivih dodataka u svoj modul za rezervacije koji se ne nude preko drugih kanala za rezervacije (npr. parkiralište, boca šampanjca, najam bicikla...), sjajna je prilika za dodatnu prodaju i može vam pomoći da ostvarite više izravnih rezervacija. Dobro je znati: Cubilis vam također omogućuje da određene dodatke nudite samo vikendom ili na određene dane.

#4 Iskoristite svoj besplatni Ratebox alat za usporedbu cijena

Koristite li već Ratebox widget u potpunosti? Ovaj alat za usporedbu cijena namijenjen je povećanju broja izravnih rezervacija potičući potencijalne klijente da rezerviraju putem vaše web stranice. Pop-up prozorčić pojavljuje se na vašoj početnoj stranici i posjetiteljima nudi jasnu usporedbu cijena na različitim kanalima za rezervacije za unesene datume putovanja. Ističe vašu izravnu cijenu rezervacije - obično najpovoljniju opciju- s privlačnim gumbom "Book now".

Osim niže cijene za izravne rezervacije, možete navesti tri dodatne prednosti rezerviranja izravno. Popularne dodatne pogodnosti među gostima mogu biti besplatan krevetić ili dječji krevetić, fleksibilno otkazivanje te mogućnost ranih prijava ili kasnih odjava. Ako želite privući goste u svoj restoran, možete im ponuditi besplatano piće dobrodošlice. Ne zaboravite personalizirati dizajn Rateboxa kako bi se uklopio s ostatkom vaše web stranice. Ovaj widget je besplatan za sve korisnike Cubilis Booking Enginea.

Cubilis Ratebox

Imate li još pitanja o ovim ili drugim značajkama Cubilisa?

Slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme koristeći donji obrazac. Rado ćemo vam pomoći da maksimalno iskoristite svoju pretplatu na Cubilis!